Condicions generals

D'ÚS, VENDA I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquestes Condicions Generals d’Ús, Condicions de Venda i Política de Privacitat, regulen el lloc web www.cooltura.cat i la compra que s’hi fa, la titularitat del qual correspon a ANIGAMI AVENTURA, S. L.

ANIGAMI AVENTURA, S. L. és una societat jurídica amb domicili a la ctra. C-153, km. 18,7 • 08511 L’ESQUIROL • (Barcelona) amb CIF B63178636 inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, volum 35581, foli 89. full B273020 inscripció 1, i adreça de correu electrònic comunicacio@anigami.cat

Aquestes condicions estableixen els drets i obligacions de tots els usuaris d’ ANIGAMI AVENTURA, S. L. en relació amb els productes i serveis que s’ofereixen a través del lloc web www.cooltura.cat

1. Informació i dades
L’ús d’aquesta pàgina web és per a majors de 18 anys i l’usuari declara que és major d’edat.
ANIGAMI AVENTURA, S. L. es reserva el dret a modificar els continguts, productes o serveis comercialitzats des de la pàgina web, així com les ofertes comercials presentades en qualsevol moment.

2. Productes i serveis
L’usuari podrà reservar qualsevol dels serveis oferts a través del correu electrònic comunicacio@anigami.cat o bé al telèfon 93 744 72 95, indicat al web www.cooltura.cat, tenint en compte que algunes de les activitats requereixen disponibilitat de l’artista o tallerista, un mínim de participants i el compliment de la majoria d’edat.

Els preus dels serveis exposats a la pàgina web de www.cooltura.cat no inclouen l’impost sobre el valor afegit (IVA) que sigui procedent aplicar


3. Procediment de compra i forma de pagament dels espectacles i accions
Per tal de realitzar una reserva, el client ha de posar-se en contacte amb nosaltres per correu electrònic o telèfon, i acceptar i firmar, un pressupost via correu electrònic o presencialment.
En cap cas, sense aquesta acceptació i firma, s’admet la reserva. Un cop el pressupost queda acceptat, firmat i consensuat per l’artista o tallerista, la reserva queda confirmada.

ANIGAMI AVENTURA, S. L. enviarà un correu electrònic de confirmació de la reserva, contacte i hora aproximada en què l’artista en qüestió serà al lloc indicat.  

4. Política de canvis

4.1. Canvis i anul·lacions

Canvis
Es podran efectuar canvis en les dates de reserva fins a 15 dies abans del dia de l’activitat, sempre que hi hagi disponibilitat per part de l’artista.

Anul·lació per part del client (mal temps, malaltia, etc.)
El client podrà anul•lar l’activitat fins a 15 dies abans de la data de l’activitat.
Si es fa en qualsevol termini inferior a 15 dies, però abans de 48h de la data de l’activitat, Anigami Aventura, S. L cobrarà el 30% del pressupost acordat (per pagar la reserva de la data a l’artista).

En les cancel•lacions fetes a partir de 48h abans de la data de l’activitat, es cobrarà el 100% del pressupost acordat.  

Anul·lació per part d'Anigami (qüestion de seguretat o altres)
Anigami Aventura, S. L. es reserva el dret d’anul•lació o modificació de les reserves per qüestions de seguretat de l’artista o força major. En aquestes anul•lacions no es cobrarà en cap cas al client.  

5. Servei d'atenció al client
Per a qualsevol incidència, reclamació o exercici dels seus drets, l’usuari pot enviar un correu electrònic a comunicacio@anigami.cat o bé trucar als telèfons d’assistència 93. 744. 72. 95 o 618. 23. 10. 12 de dilluns a divendres de 9:00 h a 18:00h.

6. Obligacions del client
El client de www.cooltura.cat es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol•licitades en els formularis.
El client accepta les condicions generals recollides en aquest contracte.

7. Protecció de dades de caràcter personal
Anigami Aventura, S. L., amb seu a la ctra. C-153, km. 18,7 de l’ Esquirol (08511), i com a responsable de les dades, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’ abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones en referència al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), li comunica que té implantades les mesures de seguretat necessàries, d’ índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

Anigami Aventura, S. L. tractarà les seves dades amb la finalitat d’administrar correctament la seva presencia a les xarxes socials, informar-lo d’activitats, productes o serveis del prestador, així com qualsevol altra finalitat que les normatives de xarxes socials permetin.

Les dades personals facilitades poden ser utilitzades per a les finalitats següents: 

• Fer gestions comercials i administratives.
• Enviar comunicacions comercials publicitàries o socials mitjançant qualsevol mitjà físic o electrònic.
• Respondre consultes o proporcionar informacions requerides per l’ usuari.
• Fer les prestacions de serveis contractats per l’ usuari.
• Fer servir les seves dades per contactar-hi, per obtenir la seva opinió del servei prestat.
• Fer servir les seves dades per celebrar sorteigs, concursos i promocions.
El client podrà exercir en qualsevol moment el seu dret d’accés, rectificació, modificació, cancel•lació o oposició mitjançant l’ enviament d’ un correu electrònic a comunicacio@anigami.cat i adjuntant una fotocòpia del seu DNI o bé dirigint-se a les instal•lacions d’ANIGAMI AVENTURA, S. L. 

Mobirise Website Builder

TERRITORI
ANIGAMI

Informació i reserves a:
618 23 10 12 o bé 937 44 72 95
info@anigami.cat

© Copyright 2023 Anigami Aventura S.L. - Tots els drets reservats | Política de cookies i de privacitat