S.O.S

Sinopsi

S.O.S

S.O.S és la història d’una pallassa, naufraga, a la illa de plàstic que flota a l’oceà Pacífic. És una aposta per crear consciència sobre la terrible situació que pateixen els oceans que banyen el nostre planeta. La comicitat és l’eina perfecte per difondre aquest missatge, d’una manera lleugera, posant en joc la incerta naturalesa humana. 

Fitxa tècnica i artística:

Nom artístic: La Churry
Actors i actrius: Gina Segura López
Companyia: Cía. La Churry
Direcció: Maite Guevara
Durada de l'espectacle: 50 minuts
Tipus de públic: tots els publics
Tipus d'escenari: espectacle de sala
Requisits: a comentar-ho amb la companyia
Estrena: 1 de maig 2021
Caixet: des de 1650€ + IVA (tècnic inclòs)
Vídeo Youtube

Projecte escènic

"S.O.S" és una experiència teatral veritablement única i commovedora que té com a objectiu no sols entretenir, sinó també educar i conscienciar sobre el creixent problema del plàstic en el nostre planeta. Ho fa combinant humor i emotivitat per a arribar al cor del públic.
La Churry ens porta per tota una sèrie de reflexions que aborden la crisi climàtica de manera creativa i reflexiva. En aquesta obra unipersonal, la nostra pallassa preferida es troba encallada com una nàufraga en una illa de plàstic. Aquest escenari inusual es converteix en el teló de fons perfecte per a explorar la complexa relació entre la nostra societat i el consum de plàstic, revelant amb humor detalls costumistes en aquesta dinàmica. 
L'espectacle porta a l'audiència en un viatge inoblidable d'aprenentatge i reflexió. A mesura que la Churry es desembolica en aquesta illa de plàstic, descobreix una sèrie d'objectes quotidians fets d'aquest material. Amb molta gràcia i un to humil aconsegueix treure el riure dels qui se senten identificats amb algunes de les conductes que han portat als nostres oceans a veure's com es veuen. La Churry aconsegueix que l'espectador rigui d'un mateix en reconèixer mals hàbits en el seu consum del plàstic. 

Trajectòria artística:

Gina Segura

Barcelonina de naixement, fa anys que camina amb el seu nas pels escenaris. De petit tamany i enamorada de la vida ha estat formada per mestres com: Gardi Hutter, Leo Bassi, Jango Edwards, Pepa Plana,Fraser Hooper, Merche 8A, Lila Monti, Maite Guevara, Paolo Nani y Elise Ouvrier-Buffet. És integrant de companyies de teatre i circ com: ChocoChurry, La Fàbrica de Somnis, La Trena Circus, David Berga Management con Automatarium i la seva pròpia, La Churry.
Realitza col·laboracions a companyies de teatre ambulant com Teatro Sobre Ruedas i col.labora amb el projecte de La Sex Truck impulsat per Les Magranes.
És creadora del seus propis números i espectacles i ha actuat a festivals nacionals i internacionals com: Clownin Vienna (Austria), Singapore Night Festival (Singapore) Imagine Luton (Londres) La Mercè (Barcelona) Mercateatre (Barcelona) Festival Circ Maó (Menorca) Fes+Chapeau (Barcelona) Buuuff Festival (Lleida), Feincita Tarifa (Cádiz) Festival Internacional de Pallasses del Circ Cric (Barcelona) Encuentro Nacional de Cirqueras (Ponferrada)

 

Mobirise
Mobirise Website Builder

TERRITORI
ANIGAMI

Informació i reserves a:
618 23 10 12 o bé 937 44 72 95
info@anigami.cat

© Copyright 2023 Anigami Aventura S.L. - Tots els drets reservats | Política de cookies i de privacitat