EL PRÍNCEP DE LA MÀGIA

Sinopsi

EL PRÍNCEP DE LA MÀGIA

L’objectiu és presentar un espectacle de màgia de grans il·lusions apte per a tot tipus de públic, des dels més petits fins a les persones més grans.
Si tenim un públic amb edats diverses hi ha bromes i “ganxos” per fer que tothom se senti atret pel que passa a l’escenari.
És un espectacle que es pot adaptar segons les necessitats del client: es pot fer en espais coberts o descoberts, es pot fer en català o en castellà.
La màgia combinada amb l’humor, la música i la llum surt sola i encara que sembli que alguna cosa ha fallat espereu-vos, perquè això vol dir que el final encara és més sorprenent!
Aquest espectacle compta amb rutines i jocs únics ja que una bona part del material que surt a escena ha sigut creat al nostre taller. Per altra banda tot el vestuari que utilitzem ha sigut confeccionat pel Mag Lluc

Fitxa tècnica i artística:

Nom artístic: Mag Lluc
Actors i actrius: Lluc Perelló (Mag Lluc), Rita Ardiaca i Andreu Perelló (tècnic de llums)
Companyia: Mag Lluc
Direcció: Lluc Perelló
Durada de l'espectacle: 70 minuts
Tipus de públic: familiar, a partir de 10 anys
Tipus d'escenari: elevat
Requisits: a comentar-ho amb la companyia. 
Estrena: 2021
Caixet: des de 990€ + IVA/Format reduït: des de 715€ + IVA
Vídeo Youtube

Projecte escènic

El Mag Lluc és un jove mag a qui li encanta fer màgia i, quan surt a l’escenari, el seu posat i la seva mirada ja captiven a l’espectador. Carismàtic i elegant, fa que el públic es deixi portar per tot el que diu i tot el que fa, ja que la seva màgia és amena i divertida, captant l’atenció de grans i petits.
Els seus espectacles son humorístics, és burleta i irònic i d’aquesta manera fa riure a la gent, però no es queda mai a la superfície, també hi ha vegades en què utilitza la seva màgia per aconseguir moments tranquils i poètics... i tot això mentre gaudeixes d'un espectacle que segur que no et deixarà indiferent 

Trajectòria artística:

Lluc Perelló

Ens dediquem al món de l'il·lusionisme des de fa anys. El Mag Lluc ser seleccionat i he tingut la sort de treballar i actuar a festivals com "Cap Roig", "Arts d'Estiu" o "Temporada Alta" al costat de grans professionals. D'altra banda, també he participat en grans espectacles fent temporada al Teatre Condal de Barcelona treballant amb l'empresa FOCUS de la mà de la companyia Mag Lari!
Ha participat en esdeveniments de grans empreses com "Nestlé", "La Caixa", "Olívia Hotels", "AdSalutem" entre d'altres!
També, ha participat en programes de reconegudes cadenes de televisió del país com ara TV3, TVE o 8TV.

 

Mobirise
Mobirise Website Builder

TERRITORI
ANIGAMI

Informació i reserves a:
618 23 10 12 o bé 937 44 72 95
info@anigami.cat

© Copyright 2023 Anigami Aventura S.L. - Tots els drets reservats | Política de cookies i de privacitat